>

prosit!

Är hemma idag och ser till att snoret kommer ut ur skallen. Har nog varit förkyld från och till i två månader snart. Men nu får jag nys/snorattacker så jag nästan pinkar på mej. Inte bra, varken för mej eller mina arbetskamrater. Så jag blev hemma idag och imorgon är jag fit for fight igen!

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

spännande



Med hjälp av kurir har jag köpt mej en kamera idag. Nu ska vi se om "tantalonian" kan klura ut alla finesser...Har en tjock användarhandbok som kvällslektyr ett bra tag framöver och sen hoppas jag kunna lära mej fotoshop hjälpligt. Oj, så spännande det ska bli!



Stackars gubben kommer att bli fotat i tid och otid. Måste ju kolla inställningar och ett motiv som sitter still är ju att föredra.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

sönda med tösera



En heldag i Uppsala hade vi, flickorna och jag, i söndags. Lite shopping, lite fika, Mia Skäringers underbara föreställning på UKK och sushi på det. En väldans bra söndag!

Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

solrosfynd

Nu har jag nog gjort ett riktigt fynd på mitt älskade Solrosen! Ett NKbord vars årtal jag ej riktigt kan fastställa, tyvärr. Det är märkt under med nummer stansade på en mässingsplatta så jag ska forska vidare på detta. Det är utdragbart så det kan nog bli ca 2,5 m långt... Priset var 1000kr, mitt dyraste Solrosköp hittills, men jag är mycket nöjd!



Postad i: Allmänt Kommentarer (4)

vilodag

Idag tar jag en välförtjänt vilodag efter den hektiska barnbarnhelgen. Det är så skönt att gå hemma och småpula. Ta en kaffe, tvätta lite, ta en kaffe igen, surfa på datorn och fundera lite på en promenad som antagligen stannar vid ett funderande.

Måste visa en bild på min cyklamen som fått vårkänslor och börjat blomma igen!

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lergöksorkestern

Postad i: Allmänt Kommentarer (6)

vårkänslor

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

tacos





Hämtade barnbarnen i torsdagskväll, dom ska var här några dagar. Det är underbart mysigt men tröttande... Är inte van att bli väckt 06.00 på lediga dagar. Frågan om vi ska spela lite kort om pengar en halvtimme senare fick mej att sätta morgonkaffet i vrångstrupen. Nu sitter dom små ängarna framför Bollibompa med varsin godispåse trots att det "bara" är fredag och alla är trötta och nöjda efter en händelserik dag. Undrar när det är legalt att lägga sig på fredagskvällar!? (för mormödrar alltså)
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

videkissar



Dessa videkissar höll nästan på att begrava mej i en snöravin i lördags. Men, med hjälp av köksaxen hackade jag mig uppför isberget. Jag kan idag glatt konstatera att jag klarade mej ur traumat galant. Vad gör man inte för ett knippe videkissar! 
Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

tre nätter

Tre nätter har jag sovit ensam. En bravur för mörkrädda Ankan. Det har faktist gått riktigt bra, jag har väl växt upp lite...Fiskegubbarna uppe i hälsingland har inte fått ett enda napp. Dom fick ta sig till lokalbutiken och inhandla djupfryst lax till det vita vinet, som dom så kaxigt packat med sig.

Jag fick sällskap i gårkväll av den här mörka snyggingen och hans matte. Vi käkade, drack lite vin och kollade på melodifestivalfinalen. ("Grabben" drog i sig ett tuggben, en överfull karott med kranvatten och en konsumkasse.)


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

en liten rackare



En lillebror till våran "vanliga" hackspett har dykt upp vid fågelbordet. Mellanstor Hackspett är som en gråsparv i storlek och lite ovanligare än sin storebror. 

Fotnot: Talbollen är den lilla varianten. 
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

djurrättsaktivist, javisst



På bröllopet i lördags "lånade" Vickan och jag en päls när vi skulle ut och puffa cigarr. Vi började prata om att skaffa oss varsin vintagepäls. Har man en päls i garderoben så är det aldrig något problem med ytterkläder när man ska var lite mera uppklädd. Idag har vi varsin! Solrosen förstås, 100kr. Hur fräsch och fin som helst. Vilket djur det är som fått sätta livet till tänkte jag kanske få hjälp med här på bloggen. Någon som vet?



Postad i: Allmänt Kommentarer (3)

omplanteringsdax



Med livet som insats har jag halkat mej nedför källartrappen idag och plockat fram mina pelargoner i vårljuset. Inte en endaste droppe vatten har dom fått denna vinter. Har läst någonstans att ju svalare det är desto mindre vatten. På min gammaldags doftpelargon fanns det tom fina skott! Flera pellisar att sköta om med andra ord...
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

Camilla <3 Morgan















Tack för en underbar bröllops- och 40-årsfest!
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

ha en trevlig lördag

Nu drar vi strax på bröllop! Bilder kommer. Idag får vi nöja oss med en ovanlig tulpan köpt på Konsum.


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

nice



Mina naglar är hur fula och trasiga som helst. Riktigt risiga. (brist på någonting...)



Men hjälp finns! På lördag är dom hur fina som helst, eller inte.
Postad i: Allmänt Kommentarer (4)