>

matproffs

Vad ska vi äta? Snart krävs det högskolepoäng för att veckohandla. Är ekologiska äpplen från Holland bättre än svenska, icke ekologiska. Kan man äta torsk? Lax? Ska man äta odlad lax, eller...? Ska man äta kotletter från Kravmärkta grisar eller är det bättre med EU-ekologiskt, jag fattar inte...Fairtrade-kaffet från plantager där arbetarna jobbar under bra villkor är ju bra att köpa, men hur ekologiskt är det kaffet? Plantagearbetarna och vi konsumenter kanske blir skadade av kemikalier istället....
Läste att Marit Paulsen kommer ut med en bok "Lurad av laxen", där hon skriver att det vore att ta oss tillbaka till forntiden om vi skulle ta bort alla tillsatser i maten. Hon menar att vi människor kan avgöra själva vad som är bra för oss. Jag är då verkligen inte säker på det... 


Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: